Aminata

One love without borders!

Whats up in Afrika – Adam Tensta, RMH och Selam?

Typiskt! Just när man som mest vill veta vad som händer i Afrika, på turnén med Selam, då orkar varken Mam eller Husselhoff (MBFIMG) uppdatera sina bloggar! Antar att de är upptagna med att bara uppleva, med tanke på förhandsskvallret. bild-71Festerna i Senegal och Gambia brukar ju vara grymt sena, typ börjar vid midnatt och slutar framåt sju på morronen… så de har väl inte haft en chans att ta igen sig tillräckligt för att hinna blogga…. hehehe

Den enda som det är lite ordning på är Vanessa Falk! Hon har faktiskt både skrivit om Etiopien och le Petit Bal med Youssou N’Dour i Dakar – där Adam Tensta och Respect My Hustle var förband, men hon själv aldrig fick sjunga (meh). Dessutom har hon lagt upp en massa härliga bilder på sin blogg, på sajten Nattstad: ”Vanessa Falk – This is my ass and I can’t take it off”. Så där surfar jag runt just nu och är avundsjuk… (jamen vadå? du skulle väl också velat vara med?)

Next stop för Selam skulle vara Gambias första ”All White Party” nånsin – igår kväll. Så idag är det väl lika illa – ingen kommer att orka blogga, utom kanske Vanessa? Jag ser i alla fall fram emot mer skvaller från turnén!

Här kommer förresten också en intervju med DJ 2-Rayz mannen som organiserade festen igår. Och på den här sajten kan ni läsa mer om artister i Gambia.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

« »

© 2017 Aminata. Tema av Anders Norén.