Det finns nu fler funktioner i marginalen på bloggen. Förutom en liten videoruta, där de bästa videotipsen kommer att hamna, finns det också två nyhetsspalter – den ena med tips på intressanta nätsidor, den andra med länkar till korta nyheter från Guinea, Västafrika och andra delar av världen. Spalterna är rss-flöden med länkar som jag lägger in på sajterna delicious.com/aminata, samt delicious.com/aminata.se och aminata.vodpod.com. Den som vill kan prenumerera särskilt på uppdateringar av de här kanalerna via rss.

Man kan följa hur populära de olika länkarna är, genom att det finns statistik som visar hur ofta människor klickat på de olika inläggen.

De här nya flödena kommer ganska sannolikt att uppdateras oftare än själva bloggen, eftersom det går snabbt och lätt att dela med sig på det här sättet. Och grundidén är såklart att jag vill kunna dela med mig av sånt som jag tror och hoppas att ni som läser bloggen tycker är intressant, på fler sätt än bara genom de skrivna blogginläggen. Enjoy!