Aminata

One love without borders!

2 Face Idibia skjuten – men bättre

2FacehospitalDen 4 oktober, det vill säga för elva dagar sedan, blev den populäre nigerianske sångaren 2 Face Idibia och hans sällskap överfallna av rånare och beskjutna på vägen från flygplatsen i Lagos. 2 Face var på väg hem från London där han hade tagit emot ett pris. Hans bil prejades av rånarna och 2 Face träffades av flera skott i låret medan hans laptop fick ta emot ytterligare skott som var riktade högre upp. Ytterligare en person träffades av en stor mängd kulor från rånarna, men alla i sällskapet lyckades komma undan springande.

Det är inte första gången 2 Face rånas. För två år sedan inträffade ett annat överfall, Då i hans hem i FESTAC. Men den här gången har 2 Face fått lägga sig i sjukhussängen. Därifrån hälsar han nu i alla fall till fansen att han är på god bättringsväg. 2face price

2 Face fick 2005 som första artist ta emot utmärkelsen ”Best African Act” under MTV Europe Music Awards. För mer info om hans tillfrisknande och för att lyssna på låtar som ”African Queen” och ”True Love”, lyssna här eller gå till 2 Faces hemsida på MySpace.

För att läsa mer om överfallet och 2 Faces tillfrisknande, läs artikeln på Nigerian Village Square.

LIVE FRÅN KORA AWARDS

AFRICAN QUEEN
lite bättre ljudkvalitet

« »

© 2017 Aminata. Tema av Anders Norén.